Conceptontwikkeling De Wetering, Loon op Zand

In Loon op Zand wordt gewerkt aan een nieuwe toekomst voor sport- en cultureel centrum De Wetering. Najaar 2016 vond een Dromenlab plaats, waar veel ideeën zijn opgehaald. Nu breekt de tijd aan om keuzes te maken. Welke ideeën versterken elkaar en leiden (samen) tot kansrijke, levensvatbare concepten? Waarvoor komt Loon op Zand straks naar de Wetering?

De Wetering Plan Groep (WPG) en de gemeente Loon op Zand hebben Middenin benaderd voor een traject, waarin voornoemde vragen worden beantwoord en waarin de verschillende onderwerpen in een logische volgorde en op het juiste detailniveau bespreekbaar worden gemaakt.

Samen met adviesbureau ZKA, Bureau Broeders (architecten) en natuurlijk de WPG zelf hebben Richard, Rinie en Willem een 4-tal concepten, een heleboel bevindingen en natuurlijk de conclusies samengevat in een rapport, dat hier kan worden gedownload. Een en ander is ook toegelicht aan de gemeenteraad, met daarbij een voorstel voor de verdere uitwerking van het concept tot een volwaardig plan.

<<< Terug naar overzicht Opdrachten