Middenin de Aandacht LIVE

Geslaagd! Dat was Middenin-de-Aandacht LIVE, op 31 januari 2017 jl. Dankzij de goede verhalen van onze ‘sterren’ op het podium en een gezond-kritische zaal, hebben we ook tijdens deze tweede editie met elkaar een boeiende avond gemaakt en beleefd.

Dit jaar stond het geheel in het teken van het creëren van betekenisvolle plekken. Gelukkig is er een leuke aftermovie gemaakt van de middag, zodat we nog lekker kunnen nagenieten. Veel kijkplezier & tot volgend jaar (Middenin 10 jaar)!

Hieronder nog één keer de sterren die dit keer op ons podium mochten staan:

  • Annemieke Verstraten (Lumens):
    Als Manager Buurten gaat het hart van Annemieke sneller kloppen wanneer zij de maatschappij en welzijn samen kan brengen. Dat vraagt ook om op een andere manier naar vastgoed te kijken. En dat vinden wij interessant!
  • Berci Florian (DeVRBLDNG):
    Berci omschrijft zichzelf als “strateeg in vastgoed- en gebiedsontwikkeling”. Hij houdt zich bezig met “branding” en samenwerking met belanghebbenden in de (her)ontwikkeling van een woon- of werkgebieden.
  • Jan David Hanrath (hanrath|architect)
    Jan David is druk met het vernieuwen van de bibliothekenbranche. Ook werkt hij aan andere vernieuwende concepten en visies onder de noemer van ‘het Ministerie van Verbeelding’.

Lees ook de interviews met deze sprekers!

En laten we niet vergeten Glenn van der Vleuten en Monique Waarts te bedanken voor hun verrassende bijdrage als jury!