Stap 3: het netwerk Operationele Makelpunten

Voor reeds operationele Makelpunten is er het netwerk Operationele Makelpunten. Dit netwerk is vooral bedoeld voor mensen die een Makelpunt runnen (de “matchmakers”) en wordt begeleid door Marissa van Rossum. Ambitie is om op termijn een landelijk dekkend netwerk van goed functionerende Makelpunten te realiseren. Aanmelden voor het netwerk kan via Bouwstenen voor Sociaal.

Doelen van het Netwerk Operationele Makelpunten zijn:

  • het onderling uitwisselen van kennis en ervaring
  • verbeteren en verder uitbouwen van het eigen Makelpunten
  • het vooruit  helpen van beginnende Makelpunten met informatie en voorbeeldmateriaal.

De agenda van het netwerk bestaat uit intervisie, uitwisseling en steeds een specifiek thema, zoals PR  (brand management/marketing, inclusief social media), verdienmodellen of een landelijke webportal. Afhankelijk van het thema worden ook leden van de werkgroepen Makelpunten-in-wording uitgenodigd.

makelpuntenVanuit de gezamenlijke ambitie om op termijn een landelijk dekkend netwerk van Makelpunten te realiseren, leveren deelnemes 1x per jaar een bijdrage aan een werkgroep Makelpunten-in-wording en/of een introductiebijeenkomst. Benieuwd welke Makelpunten er al zijn? Kijk dan hier.

Desgewenst bieden we ondersteuning op maat. Bijvoorbeeld door sessies met lokale partners om draagvlak te creëren voor uw Makelpunt. Of door coaching van de medewerkers van een Makelpunt. Of voor misschien nog wel meer; wij staan open voor vragen en suggesties! Voor ondersteuning op maat geldt een gereduceerd Bouwstenen-tarief.

 

Meer weten? Meldt u dan (vrijblijvend) aan voor een introductiebijeenkomst  >>>