Zoek jij een werkplek in hartje Utrecht?

Per direct beschikbaar: twee werkplekken in het fijne kantoor van Middenin – in Utrecht natuurlijk. Ons kantoor ligt in de in de wijk Wittevrouwen, nabij het Griftpark en diverse lunchmogelijkheden, tussen binnenstad en snelweg. We zijn goed bereikbaar per OV en beschikken over parkeermogelijkheid op eigen terrein.

Ruimte: het kantoor (> 25 m2) is een afsluitbare ruimte die onderdeel uitmaakt van een bedrijfsverzamelgebouw met daarin 5 jonge bedrijven. De ruimte heeft veel daglicht, kasten, een eikenhouten vergader-/werktafel met 4 stoelen, etc. Daarnaast krijg je de beschikking over overlegruimte, printer, Wifi, pantry, lunchplek (binnen of buiten), etc. Op reservering kan het hele pand worden gebruikt voor bijeenkomsten etc.

Kosten: We delen de kosten met elkaar. Reken op € 285,- per maand (of minder ingeval van meer gebruikers), exclusief BTW. Er zijn geen variabele kosten, uitgaand van redelijk gebruik van de collectieve voorzieningen.

Middenin? Middenin is hét bureau op het snijvlak van maatschappelijk beleid en maatschappelijk vastgoed. Richard Koekoek (38) zet anderen en zichzelf in als projectmanager of adviseur, om te komen tot optimaal renderend maatschappelijk vastgoed voor opdrachtgevers bij (semi)overheid. Kijk op www.middenin.com.

Wanneer is er een match? We passen zeker bij elkaar als:

 • Je een prettige ‘uitvalsbasis’ in het midden van het land zoekt
 • Je de ruimte wisselend gebruikt. Het idee is dat we met elkaar een fijne voorziening aanhouden, zonder deze voltijds te benutten. Op ‘piekmomenten’ zijn er altijd extra werkplekken in het pand beschikbaar.
 • Het je leuk lijkt om een kantoorruimte, ideeën en gezelligheid te delen met Richard e.a.
 • Het je leuk lijkt om een pand, lunches en nog meer gezelligheid en ideeën te delen met Jonge Honden: www.jongehonden.com en Gedeeld eigendom: www.gedeeldeigendomenzo.nl
 • Pre: je hebt ‘iets’ met maatschappelijk beleid en/of vastgoed, procesmanagement, ruimtelijke ontwikkeling en de invloed van de netwerksamenleving, processen die zich in steden en dorpen afspelen, of … waar je ons ook mee verrast!

Voorzieningen. Je kunt gebruikmaken van:

 • eigen kastruimte
 • centrale printer / kopieerapparaat
 • werkplek aan een gedeelde tafel met vier zitplaatsen, met wisselende bezetting
 • goede wifi verbinding, ook beschikbaar voor gasten
 • aparte vergaderkamer, zonder meerprijs te boeken via een online agenda.
 • op reservering kan het hele pand worden gebruikt voor bijeenkomsten etc.
 • parkeerplaatsen op een afgesloten binnenplaats (electronisch hek), waarvan er meestal wel een a twee beschikbaar zijn
 • keukentje met gedeeld koffiezetapparaat, koelkast en magnetron
 • gezamenlijk lunchen met andere bedrijven, buiten bij mooi weer

Interesse? Neem contact op met Richard Koekoek via info@middenin.com of 030 8200 511.

Geschreven door: Middenin

Hier schrijven we regelmatig over zaken die ons verbazen, inspireren en bezig houden.